20091121

Domuz Gribi Sahaya İndi #2

Daha önce domuz gribinin yeşil sahalardaki durumundan bahsetmiştim. Şimdi Barcelona'ya da sıçramış durumda.

Geçtiğimiz günlerde Eric Abidal'de gribal semptomlara rastlanmış, ateşlenmesiyle birlikte tahlil yapılmıştı. Tahliller sonucunda kulüp doktorları Abidal'de domuz gribi virüsü olduğunu doğrulamış. Hemen takibinde Yaya Toure'de de benzer belirtiler çıkınca hemen kontrol altına alınmış. Şuan kesinleşmiş değil Toure'nin durumu ancak Bilbao ile oynayacakları maçta iki oyuncu da kadroda yer alamayacak.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada Toure'ye tahil yapıldığı ancak sonuçlarının beklendiği açıklanmış. Her iki oyuncuya da WHO tarafından (World Health Organization) belirlenen standartlarda tedavi uygulandığı, karantina ve sterilizasyon kurallarına sonuna kadar dikkat edildiği de kaydedilmiş.

Bilbao ve hemen ardından hafta arasında Inter'le Şampiyonlar Ligi maçı, yetmezmiş gibi bir de El Classico haftası. Bu kadar yoğun bir haftada bu hiç de iyi olmadı Barça için. Her ne kadar şuan için en "komple" ve "kadro derinliği maksimum" olan takım olsalar da özellikle Abidal'in yokluğu bu yoğun haftada olumsuz etkileyebilir takımı.

Bakalım, nasıl olsa 3-4 gün arayla gerçekeleşecek üç maç da. Bir hafta içinde göreceğiz Barça'nın kayıp yaşayıp yaşamayacağını.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

şerefsiz barça. üst oynadım ve yattım..barça maçı 1-1 bitebilir mi yahu ? bjk maçını bilipte barçadan yatmak çok koydu çoook...

Adsız dedi ki...

Orta alanda Iniesta ve Xavi'nin fizik eksiklikleri çok etkiledi ya, Messi'yle Pedro da fırsatları harcayınca atamayana attılar :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails