20091102

Domuz Gribi Sahaya İndi #1

Real Betis;
Sergio Garcia, Arturo Arzu, Sunny, Carlos Garcia, Augusto Nelson, Damia Abella, Juan de Dios Prados, Israel Bascon ve Ricardo Soares
(Villareal B ile yapacakları karşılaşma ertelendi.)

Paris St. Germain;
Ludovic Guily, Mamadou Sakho, Jeremy Clement ve bir çalışan
(Marseille ile yapacakları maç ertelendi.)

L.A. Galaxy;
Landon Donovan ve iki çalışan. Beckham ise bir gün dinlendirildi.
(Hafta içi Amerika'nın Meksika'yla maçı vardı.)

Q.P.R;
Radek Cerny, Peter Ramage, Mike Liegertwood
(Önlerindeki maçın ertelenmesi talebindeler.)

Meksika;
Ülke genelinde zaten ciddi bir salgın var. Donovan'a bulaşmasının sebebi de yüksek ihtimalle Meksikalı oyunculardan kaynaklanıyor. Taraftarların yoğun tepkisine rağmen Aztec stadında oynanan bir maç seyircisi gerçekleştirildi.

Ama Meksika futbolundaki H1N1'e dair en içler acısı komedi bu değil. Asıl olay Libertadores Kupası maçında gerçekleşmiş. Hector Reynoso, maçın 88.dk'sında rakip takım oyuncularından Sebastian Penco'nun suratına kastî şekilde öksürmüş. Ve sonuç ... Kırmızı kart! YouTube'da vardı bir video ancak tıpkı Liverpool'a gol atan Sunderlandli balonun görüntüleri gibi bu da yayın hakkı zamazingosu gerekçesiyle kaldırılmış. O yüzden koymadım boşuna. Bulursam, eklerim.

Benim takip edebildiğim/sayabildiğim kadarıyla bu kadar. Ama korkutucu boyutlara ulaşıyor. Ha bir de Birmingham ve Bolton menejerleri arasında bir dialoga sebep olan İngiltere ayağı var salgının ama tek bildiğim Birmingham'a bağlı bir okulda 44 öğrencide görülmüş olması.

Bu insanlar yaza Güney Afrika'ya gidecekler ya. Bu işin ucu kaçmaya başlıyor artık.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails