20100801

Milan 2010/2011 Formaları

Orjinaline iki formasıyla da sadık kalmış Milan. İçerde giyecekleri klasik kırmızı/siyah çubuklu forma. Ön altlara yaptıkları darlaşan çizgiler ve omuzlardaki çizgiler güzel durmuş. Üzerine çok da söylenebilecek birşey yok aslında. Klasik, beklentilerle paralel, biraz daha modernleştirilmiş çizgilerle klasik bir Milan forması. 

Ama boyun kısmındaki etikete de bayıldım; İtalya bayrağı fonunda AC Milan yazıyor. Geçen senekinde ise St. Gergia bayrağı vardı. Ayrıca tam lacoste yakaydı ve yakalar beyazdı. Bu sefer aykırı renklere yer vermemişler.
Dış saha forması. Çok fazla bir değişiklik yok deplasman formasında da. Sadece yakalar lacoste/bisiklet arası bir modele bürünmüş. Omuzlardaki çizgiler hemen hemen aynı. Bir de son olarak kollardaki çizgiler yataydı geçen sene, bu sene dikey yapılmış. 

Ah tabii bir de Adidas'ın logosu tam gırtlak bölgesindeydi geçtiğimiz sezonki formalarda. Bu sefer armayla sağlı sollu alınmış. Sade ve yine çok büyük değişikliklerin olmadığı, modernize edilip birkaç ufak rötüş atılmış klasik bir forma.
Geçen sene düz siyahtı. Hatta geçen seneki deplasman formasının siyahıydı. Bu sefer omuzlardaki çizgilere dokunmayıp kollardaki çizgileri kaldırmışlar. Kollardaki çizgileri alıp göğüs bölgesine yerleştirmişler. Yatay çizgiler genel göz yorabilir ama aralıklar iyi ayarlanmış, incelikleri çok doğru.

Ve az daha unutuyordum. Endüstriyel futbolda formanın en dikkat çeken yeri; karın boşluğunuz. Geçen sene bwin sponsorluğundaydı bu sene Fly Emirates var. Hatta Fly Emirates Cup'taki varlıkları da buradan ileri geliyor Milan'ın.

Sözün özü güzel, sade ve şık formalar. Alternatif forma da farklı ama bir o kadar da Milanlı olmuş.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails