20100801

Juventus 2010/2011 Formaları

Juventus ve yeni formalar. Lansmanda klasik formayı Del Piero'nun taşıması zaten olması gerekendi. Buffon ameliyatlı olduğundan mütevellit "goalie"yi Manninger giyerken şu nanet deplasman formasını üzerinde taşıma şerefine ilk nail olan ise Bianconi sanırım.

İçsaha forması gayet normal klasik çubuklu Juve gibi gözükse de dikkatli bakıldığında çubukların kenarlarının tırtıklı olduğunu görebilirsiniz. Sebebi nedir anlayabilmiş değilim ama genel itibariyle güzel bir forma, tamamen Juventus'a ait bir forma.

Bu senenin temasında tırtıklı bir durum var. Klasik çubuklu forma olmasına rağmen çubukların kenarlarına tırtıklar eklenmiş. İkinci forma da aynı şekilde ve çubukludaki gibi küçük değil tırtıklar; bildiğiniz Harry Potter yarası yapmışlar formanın üstüne.

Ama iş deplasmana gelince biraz renk değişiyor. Pek çok forumdaki yorumlara baktım; bir tane bile beğenen bir allahın kulu yok, ki ben de beğenmedim :) Nedir bu arkadaş ya? Juventus'a ait sadece tek renk var o da beyaz. Anladık İtalyan takımısın falan filan ama deplasmana da gitsen sen Juventus'sun ve dışarda da kendi renklerinin ağırlığı taşımalısın.

Hadi atıyorum Avrupa maçlarında deplasmanda hoş birşey, İtalyan takımı olduklarının vurgulanması. Ama lig maçlarında da deplasmanda bu giyilecekse vay Juve'nin haline.. Ama bir yandan da şöyle düşünmek lazım; Juventus tekrar Lippi'li zamanların görkemine ve başarısına ulaşmak istiyorum, İtalya'yı tekrar öyle başarılı bir şekilde temsil etmek istiyor kuşkusuz ki.

Bu açıdan baktığımızda bu İtalyan temalı deplasman forması bir  anda anlam kazanıyor. Çizgilerin kırıklı olması dizayn anlamında "tek" olduğunu gösteriyor bir anlamda.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails