20100818

Mesut Real Madrid'te

Ve sonunda beklenen oldu; Mesut'un transferi gerçekleşti. Werder Bremen'deki kontratının son senesiydi ve Bremen'in de böyle bir yeteneği ücretsiz göndermek gibi bir lüksü de yoktu.
Açıkçası Mesut açısından biraz çekincelerim yok değildi Real Madrid transferi söz konusuyken.
Barcelona'da daha sağlam bir gelece kuracağına inanıyordum.

Sonuçta Xavi artık 25'lik bir oyuncu değil. Evet hala 19luk çıtır gibi oynuyor olabilir ama artık o da bir yere kadar. Barcelona'nın temelli sistemi içerisinde başlangıçta Iniesta ve Xavi'yle zamanları paylaşıp bir iki sene içerisinde Barcelona'nın yeni Xavi'si olabilecek potansiyele fazlasıyla sahip Mesut ve bunu da zaten çok kereler gösterdi.

Ama şimdi Real Madrid'te olduğuna göre biraz da Real Madrid cephesinden bakmak lazım. Her ne kadar Real'i sevmesem de artık bir Mourinho gerçeği var Madrid'te. Ve Mesut'un Mourinho'nun elinde nasıl gelişeceğini izlemek inanılmaz keyifli olacak.

Ayrıca Kaka'nın da sakatlığını ve geçen sezonki kötü performansını göz önünde bulunduracak olursak büyük ihtimalle Barcelona'da ilk etapta bulacağı süreden fazlasını alacaktır Real Madrid'te. Dediğim gibi Mourinho faktörünü göz ardı etmek zaten imkansız. Bakalım neler yapacak Mesut, oyununu ne şekilde geliştirecek, Mourinho'yla nasıl bir birlik içerisinde olacak.

Yolun açık olsun Mesut.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails