20100817

Lazio 2010/2011 Formaları

Açıkçası geçen sene anlam veremediği o omuz bölgesindeki beyaz kalabalıktan sonra tamamen sade, iki koldan omuzlara gelen çizgilerle de modern bir hava yakalamış. Klasik Lazio, geçen senekinden daha çok hoşuma gitti. Çok da bahsedilecek bir şey yok işte; klasik gök mavi, düz ve sade Lazio forması :)
Geçen seneki forma yine içsaha formasıyla aynı tarzdaydı, omuz bölgesinde o desenden vardı ve tam bir denizci kıyafeti gibi duruyordu. Bu çok daha güzel olmuş. İçsaha formasındaki sadelik yakalanmış ama aynı zamanda da kol altlarındaki altın rengiyle de farklılık katılmış. Ayrıca formanın altındaki iki beyaz bölge de hoş durmuş, biraz ekstra gibi ama hoş duruyor.

Yapılan değişiklikler bu iki formada fazla radikal değil ve sadeleştirmeye yönelik olduğundan çok da söylenebilecek birşey yok üzerlerine. Ama o omuzdaki "V"den kurtulmaları çok doğru bir hareket olmuş. Sade ve güzel olmuş. Ama.. Üçüncü formaya gelirken "ama";
Pijama. Inter'in formasına nasıl ki 3D gözlükle bakınca yeni birşeyler göreceğime inanıyorsam bunu da pijama olarak görüyorum. Yatay çizgilerin tek omuzdan itibaren olması tam bir omuz dekoltesi havası katmış formaya. Kalın çizgilerin altına ve üstüne birer ince çizgi daha koymak güzel dursa da o tek omuz tam "ne yaptın yiğen ya"lık olmuş.

Bilemiyorum Lazio taraftarı bu konuda ne düşünüyor, Inter'e yaptığım gibi Lazio'nun forumlarına bakmadım ama bence kesinlikle memnun değillerdir. Tek teselli; üçüncü forma oluşu olabilir.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bu formalardan nası satın alabiliriz,yardımcı olursanız sewinirim,teşekkürler..iananderson17@hotmail.com

Adsız dedi ki...

türkiye'ye gönderim yapan çeşitli e-store'ları deneyebilirsin. özellikle eBay'e bakmanı tavsiye ederim.

oradan uygun fiyatlara gerek ikinci el gerek sıfır formalar bulabilirsin. forma olduğu için paketlemesi kolay olacağından türkiye'ye gönderim yapan kullanıcalar büyük ihtimalle çok yüksek kargo bedelleri talep etmeyecektir.

ayrıca biraz pahalı da olsa adidas'ta falan zaman zaman yabancı takımların formaları da oluyor. spor mağazalarına da bak derim.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails