20100827

LA 2011 All-Star || Logo

Geçtiğimiz sene yaklaşık bu zamanlarda açıklanmıştı 2011 All-Star organizasyonuna Los Angeles'ın ev sahipliği yapacaktı. Şimdi bir sene geçti üzerinden ve nihayet logo da yayınlandı. Gerçi Haziran ayının başıydı açıklandı ama blogta yer vermeyi atladık.

NBA Finali'nin ikinci maçında AEG'nin başkanı ve CEO'su Thomas Leiweke, vali Villaraigosa, Eric Gordon, James Worthy ve NBA medyasının önde gelenleriyle birlikte logonun tanıtımı yapılmıştı.

Yapılan açıklamalarda tekrar All-Star haftasını Los Angeles'ta düzenlemekten duyulan mutluluk vurgulandı. Öte yandan All-Star haftasının önemi, NBA'de pek çok oyuncuyu bir araya getirip çok özel enstantanelere sahne oluşundan bahsedildi.

Gerçi artık All-Star'ın büyüsünün kaçmaya başladığını düşünüyorum. Özellikle bunda LeBron'un lige gelişi ve Nate Robinson'ın smaç şampiyonalarına resmen salça oluşu çok büyük iki etken. Ayrıca oylamalardaki Asya hegamonyası ve koç tercihlerinde zaman zaman izleyiciyi memnun etmeyen kararlar alınması da diğer sebepler. Ayrıca çaylak maçlarında son dönemde zaman zaman smaç şampiyonasına çevrilmesi de her ne kadar eğlence için olsa da yine de her zaman belli bir rekabeti de taşıyan All-Star haftasına zarar verdi.

Eskiden zayıf halka olan yetenek yarışması benim için en keyiflisi olmaya doğru ilerliyor. Ayrıca 3'lük yarışmasında da çok bariz bir heyecan düşüşü var.

2004'ten bu yana ilk kez Los Angeles'a dönüyor All-Star. Tam dört kez ev sahipliği yaptı All-Star'a LA ve Staples Center'da da bir kez oynandı. Beşinci kez Los Angeles'a ve ikinci kez de Staples Center'a dönüyor All-Star. Umarım her ne kadar Lakers'ı sevmesem de Staples Center'ın bir basketbol mabedi oluşunu kabul etmemek olmaz ve bu mabed 2011'de All-Star tekrar eski heyecanına ve çekiciliğine döner.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails