20100523

2010 Rolland Garros || Tek Kadınlar Ana Tablo

Serena çeyrek final eşleşmesinde muhtemel bir Justin Henin kurası çekti kendisine ve bu konuda hiç de mutlu olduğunu sanmıyorum. Amerika Açık'ın finalinde Serena'ya yaşattıklarını hatırladıkça Henin'in dönüşünün giderek muhteşemleşeceğini söylemek çok da yalnız olmaz gibi geliyor. Cirstea geçen senenin şampiyonuyla eşleşti ama şuan maça bakıyorum da Kuznetsova hiç iyi başlayamadı. Gene de bırakacağını sanmam Svetlana'nın.

Fransa Açık'ın en açık kadınlar kurası belki de. Venus'ün de final şansı var, Sharapova'dan ümidim olmasa da yoluna çıkanlara zor anlar yaratabilir. Kuznetsova Cirstea'dan kurtulursa ilerler. Juju zaten favorilerin başında geliyor; kariyeri boyunca %85'lik bir galibiyet yüzdesi mevcut toprak kortta.

Gerçi Marion Bartoli ve Aravane Rezai kendi seyircisi önünde büyük bir motivasyonla oynayacaktır. Hoş Bartoli Varşova'dan tatsız bir mağlubiyetle döndü. Martinez Sanchez Madrid'te çok yoruldu, ne kadar gücü kaldı bilinmez. Ayrıca Schnyder - Williams eşleşmesi de ilk tur epey ağır kaçmış. Hadi hayırlısı.

Diyorum ya, kadınlar adına belki de en açık Fransa Açık tablosu bu sene. Bakalım, neler olacak ilerleyen günlerde.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails