20100325

Ronaldo'nun Parmağı

Çarşamba günü yaşanan puan kaybından sonra Corinthians'ta sinirler gerilmişti. Ronaldo'nun zaten aldığı para ve kaçırdığı gol sayısı oldukça tartışılır olmuştu. Paulista karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyet de çığırından çıkardı taraftarları.

Oyuncular otobüse gitmek üzereyken stadın çevresinde belli başlı yerlere giriş hakkına sahip bir grup tarafından kafilenin yolu kesiliyor. Tabii hemen polisler çağırılıyor, azgın taraftarların daha fazla ilerlemesi engelleniyor falan filan. O sırada da Ronaldo kendi aracına binip gidecek. Güvenlik görevlilerinin gelmesini de fırsat bilerek taraftarlara parmağını kaldırıyor.

Corinthians kafilesi takım otobüsüne binmeyi başarırken Ronaldo da demin söylediğim parmağını taraftar esirgemedikten sonra kendi aracına, siyah bir BMW'ye, binerek stadyumdan uzaklaşıyorlar. Taraftarlar bir süre daha orda kalıp protestoyu sürdürmüş.

Brezilya'nın Federasyon sitesinde dolaşıyordum, sonra bişeyler oldu bilgisayar takıldı, o sırada rastgele basarken bi link'e tıklamışım, yine Brezilya taraflarından bir siteye yönlendim de, orada buldum haberi. Fotoğraf da olunca, koyayım dedim :)

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails