20091210

Fenerli Futbolculardan Seks Skandalı

Hollanda basınının önde gelen gazetelerinden Algemeen Dagblad (AD), Fenerbahçe'nin ligde aldığı kötü sonuçların nedeninin seks partileri olduğunu iddia etti.

Gazete, "Fenerbahçe'deki kötü gidişin nedeni seks partileri" başlığı altında verdiği haberde, takımın önemli oyuncularından olan Brezilyalı Fabio Bilica, Vederson ve Santos'un İstanbul'da farklı otellerde 1500 Euro'ya saatlerce süren seks partileri koşuşturması yaptıkları iddiasında bulundu. İngiltere doğumlu Kazım Kazım'ın da bu gruba dahil olduğunu yazan gazete, Bild gazetesinde yayınlanan habere dayanarak ortaya attığı iddiada Kazım Kazım'ın farklı kadınlar ile aynı anda grup seks yaptığı iddiasında bulundu.

GECE RAPORU İSTENDİ
Gazete aynı zamanda bu dört futbolcunun yönetim kurulu odasına çağrılarak gece yaşantıları konusunda kendilerinden bir rapor istendiğini iddia etti.

DAUM ÖZÜR DİLEDİ
Alman Bild gazetesine bir açıklama yapan Daum, “Bu haberler tamamen yalan. Kötü sonuçlar alırsanız, bu tip haberler yaparlar” ifadelerini kullanmıştı.

Konuyla ilgili bir araştırma yaptıklarını belirten Alman teknik adam, “Daha önce yalanladığım haber, doğru çıktı. Seks skandalı haberleri gerçekmiş. Futbolcularımız bize yalan söylemiş. Bu durumdan utanç duyuyorum. Gereken cezalar verilecek” dedi.

Haber linki için http://www.ad.nl/ad/article/search.do?searchValue=fenerbahce&navigationItemId=1&language=nl&layoutType=1col&image.x=0&image.y=0

Birincisi bizim basın bilmiyor da, Hollanda basını nasıl biliyor gerçekten bravo. Her ne kadar Fenerbahçeli olmasam da umarım böyle birşey yapılmamıştır, kelepçe falan...bunlar bizim kültürümüze ters şeyler.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails