20090903

Ya Bitmeseydi?

Aslında bi yandan da seviniyorum şu transfer döneminin kapanmış olmasına. Çünkü Perez €250m harcayınca kafamda ciddi sorular belirmeye başlamıştı. En can alıcısı da başlıkta yazılı. Ya bitmeseydi? İşte bikaç teorim.

Eylül'ün ilk haftası itibariyle Cristiano Ronaldo'nun 15 gole ulaşamamasından duyduğu hayal kırıklığıyla Florentino Perez, Ferguson'a 2008 model Ronaldo için €30m daha teklif edebilirdi. Ferguson bunun imkansız olduğunu açıkladığındaysa Perez €120m daha vererek Sir'den bi zaman makinası yapmasını isterdi. Ferguson da Walter Bishop'ı yanına alarak işe koyulurdu.

Eylül'ün sonunda takımın defansı için endişelenen Perez, Wigan'a Titus Bramble için €41m teklif ederdi. Wigan yönetimi mırın kırın edicekti muhtemelen. Perez ise gülüp sadece şaka yaptığını söylerdi, teklif €45m

Açlığını doyuramayan Perez, McDonald's'a Big Mac için €17m teklif eder ama Mc onlara Big Mac'in sadece €2.95 olduğunu söyler. Ancak Perez üzerinde €5m'dan az taşımadığını açıklar. Sonunda 1.600.542 (bölmedim valla, sallıyorum sayıyı) tane Big Mac alır ve Gago'yu hepsini yemek için yanına çağırır.

Bayern Münich Ribery'yle arasını düzeltemeyip kötü oyuna devam ederse Perez dünya rekoru kırarak sonsuz milyon euro teklif eder. Münihliler ise sırf inat olsun diye reddeder.

Kasım ayı geldiğinde Alex Ferguson zaman makinasını düzgün çalıştıramaz ve Real Madrid'e bi transfer paketi önerir, 1968 model George Best ve 1995 model Eric Cantona. 

Perez harcayamadığı eurolarını yakar. Big Mac yemekten bıkan Gago'ysa bi kısmını atmaya kalkar ama Perez yakalar ve "Afrika bir sürü aç insan var 1.600.542 tane Big Mac yiyemeyen" der.

İstediği hiçbi oyuncuyu alamayan Perez, Batman'i alır. Ama sonradan anlar ki Batman aslında Christian Bale adında bağırıp duran bi aktörden başkası değildir.

Gittikçe sıkılmaya başlayan Başkan Perez, transferlere milyonlar harcamaktan vazgeçer ve yaptığı bir basın açıklamasında Cristiano Ronaldo'nun velayetini aldığını açıklar.

-------------

Gece gece zırvaladım işte..
Biraz oyun oynamalıyım sanırım :)

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails