20090820

Negredo Sevilla'da

Önce Roma dendi, menejeri yalanladı. Sonra Hull City ve başkan Paul Duffen Negredo'yla ilgilendiklerini açıkladı. Menajeri de İngiltere, İtalya ve Rusya olmak üzere pek çok teklif aldıklarını doğruladı. Daha sonra Blackburn Rovers'ın da adı geçmeye hatta Zenit ve Hull City de dahil olmak üzere bu üç takımdan birinin her an transferi bitirebileceği söylendi. Ardından 14 milyon € gibi bir fiyat çıktı Hull City'den. Özellikle Hull City'nin teknik direktörü Phil Brown istiyordu çünkü forvet hattında ciddi sıkıntı yaşıyorlar. Derken nerden çıktığı anlaşılamayan bir Real Zaragoza lafı döndü ortalıkta. Phil Brown açıklamalarına, Hull City de tekliflerine devam etti.

Hatta ben şahsen Paul Duffen'in kesenin ağzını açıcağına inanmaya başlamıştım. İçten içe de "her takımın bir Haldun Üstünel'i yok ki" demedim değil. Ancak Zaragoza'nın amacı derinleşmişti, Miguel Torres'le de ilgileniyorlardı. Phil Brown ise çaresizlik içinde Tottenham maçını izlemesini ve kararını Hull'dan yana kullanması için medya yollu yakarışlarda bile bulundu.

Ama bir kaç saat önce gördüm ki Sevilla birden bira Zaragoza'nın teklifini artırmış ve resmen Negredo'yu Sevillalı yapmış. Phil Brown'ın Negredo'yu turuncular içinde KC Stadyum'unda görme hayallari ise bir anda yerle bir oldu kanımca. Tabi Sevilla kararı ne kadar hayırlı onu bilemem, Kanoute ve Fabiano ikilisi varken Negredo epey bi efor sarf etmek zorunda kalabilir ilk 11'de düzenli bir forma şansı için. Henüz 24 yaşında ama bu zincirleme transfer haberlerinin ardından Sevilla gibi iyi bir kulübe gitmesi adından oldukça söz ettirdi haliyle, beklenen gelişmeyi kaydetmeli. Yoksa vasat bir forvet oyuncusu olarak kalmaya mahkum olabilir. Ancak asist yeteneği ile takımı ileri taşıyabilen bir oyuncu ve henüz genç. Başarırsa Sevilla'ya katkısı çok olur.

Şimdi ben neden mi bu kadar yazdım Negredo için? Çünkü çok beğendiğim bir Meksikalı oyuncu vardı. Hugo Sanchez. Meğersem Negredo'nun idolüymüş ve gol attıktan sonra yaptığı hareketler de ona ithafenmiş. Bakalım Negredo transferi yırtınıldığına değecek mi.. Hoş Sevilla olaya girdi ve kapattı ama görücez. Çok şey umuyorlar ki 15 milyon €'yu gözden çıkardılar.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails