20090820

Cincinnatti ATP Turnuvası

Sezonun son Grand Slam'ine doğru yaklaşırken bu yoldaki en önemli turnuvalardan biri olan Cincinnatti'de üçüncü turlar belli olmaya başladı. Federer, Nadal, Djokovic ve Murray üçüncü
tura yükselirken Roddick yapıcağını yaptı ve Sam Querrey'ye yenilerek turnuvaya veda etti.

Geçen yılın şampiyonu Murray çok güçlü gözüküyor gözüme. Montreal'i de kazandıktan sonra Amerika Açık'a göz kırpmaya başladı. Almagro karşısında ilk sette zorlandı, özellikle topun hızındaki değişiklik rahatsız etmiş gözüküyordu ama sonrasında açıldı. Almagro baseline oyunu ve hızlı toplarıyla Murray'i şaşırtsa da bir setten fazla tutunamadı. Üç sette galibiyete ulaştı Murray. Geçen sene Federer'e kaybettiği finali geri almak için geliyor sanırsam. Ancak Nadal her ne kadar hala formunu oturtamamış olsa da kararlığını ve yapabileceklerinin sınırsızlığını biliyoruz. Keyifli bir Amerika Açık arifesi izliyoruz Cincinnatti'de.

Nadal da üçüncü tura yükselenlerden. Maça iyi başladı ancak Andreas Seppi'nin teptiği fırsatlar da çok yardımcı oldu. Cincinnatti'de yarı finalden öteye geçemeyen Nadal burda şansının yaver gitmediğinin farkında. İyi oynayıp oynamadığı hakkında çok fazla konuşmayan Nadal, her puan için savaşmasının en büyük gelişme olduğunu söyledi. Herşeyin iyiye gittiğini de ekleyen Rafa, yarın tekrar kortta olacağının, oynadıkça da daha iyiye gittiğini söyledi.

İkincu tur sonuçlar;

Querrey - Roddick: 7-6, 7-6
Hewitt - Becker: 6-3, 6-3
Nadal - Seppi: 7-6, 7-6
Murray - Almagro: 7-6, 6-2
Davydenko - Kunitsyn: 6-2, 1-6, 6-3
Chardy - Isner: 6-7, 6-3, 4-1 Ab.
Federer - Acasuso: 6-3, 7-5
Stepanek - Safin: 4-6, 6-3, 6-1
Benneteau - Melzer: 6-2, 3-6, 6-2
Berdych - Petzschner: 7-6, 6-7, 6-4
Mathieu - Karlovic: 7-6, 6-4
Garcia-Lopez - Youzhny: 7-5, 6-3
Guccione - Tsonga: 7-6, 6-2
Djokovic - Ljubicic: 7-6, 6-4


Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails