20090821

Lamps ve Şeytanlar

Chelseali Lamps, Şeytanlar'ın Ronaldosuz bir hayata alışmalarının çok zor olacağını belirtmiş, iyi de etmiş. Hatta Ronaldo'nun yerini doldurabilecek tek kişinin de Messi olduğunu söyleyerek akıllara "ya..??" sorusunu getirtmeyi başarmış. Manchester United'taki bu tek adamlık kocaman değişimin tüm lige yansıyacağını ve şampiyonluk yarışının bu sene çok daha kızışacağını da eklemiş Lampard.

Hatta bir de şöyle devam etmiş sözlerine "Ferguson'un Ronaldo'nun yerini doldurmaya çalışacağını sanmıyorum. Takımı komple halde güçlendirmeye gidecektir. Zira Ronaldo'nun yerini doldurabilecek tek kişi Messi'yle o boşluğun ortadan kalkması zor gözüküyor." Biraz da değişen takım kimyalarının ligin tamamını nasıl etkileyeceği üzerine kelimeler dökmüş Lampard. Demiş ki; "Doğru yönetilen takımlarla lig, çok daha rekabetçi bir ortama sahip olacaktır. Bir yada iki takımın domine ettiği bir lig değil, alttan gelen takımların da üsttekiler oldukça rahatsız edeceği rekabete açık bir lig bekliyor olabilir."

Sanırım bu son sözlerindeki etken geçtiğimiz haftalarda Hull City'yle oynadıkları maçta çizdikleri performanstan kaynaklanıyor :) Liverpool ve Man Utd'nin de bir burun farkla önlerinde olduğunu söyleyip bitirmiş röportajını.

Çok doğru konuşmuş Lampard, güzel değerlendirmelerde bulunmuş. Bir de bu röportajın basına yansıyan kısmı. Elbette ki daha pek çok önemli noktaya da değinmiştir. Ronaldosuz bir Man Utd'nin sezon içinde neler yapacağı kuşkusuz ki en büyük merak konusu. İzleyip görücez demekten başka şey gelmez elden.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails