20101114

Wellington Silva Arsenal'de

Zaten bekleniyordu bu. Öyle çok da flaş bir haber değil ama artık kesinleştiğini söylemek mümkün. Hali hazırda şuan Londra'da bulunuyor antrenman için ve kulübe transferi resmileşene kadar, yani Ocak ayına kadar da Londra'da kalmasına karar verildi.

Wellington Silva'nın bu Londra ziyareti üçüncü kez. Kasım ayının hemen başında geldi. Bu tamamen 17 yaşındaki über yeteneğin İngiltere'ye, oradaki şartlar ve yaşam tarzına adaptasyon sürecini hızlandırmak için hazırlanmış üç aşamalı bir programın dahilinde. Hale bakın, Wellington Silva ülkeye alışsın diye Rio'dan çeşitli vakitlerde Londra'ya geliyor ve Ocak ayında gerçekleşecek tranfser sonrasında çok daha çabuk uyum sağlaması amaçlanıyor.

İnsanın salyaları akmıyorsa, o insanda bir problem var demektir.

Şuan resmen Arsenal'in himayesinde Wellington Silva. Normal şartlarda Kasım ayı sonunda dönmesi bekleniyordu ülkesine fakat transfer durumları sebebiyle İngiltere'de kalmasına karar verildi. Şuan Rezerve Takımı'yla üzenli olarak antrenmanlara çıkıyor ve Ocak ayında temelli hale gelene kadar da Londra'da kalıcak.

6 Ocak gününde transferin kalan ücretleri ve kağıt işlerini de tamamlanacak ve Silva resmen Arsenalli olacak, Premier League için de kaydı tamamlanacak. Daha şimdiden "özel yetenek" kategorisinde olduğunu anladığım çalışma izni de halledilmiş durumda. Sadece 6 Ocak'ı beklemek kaldı.

Wellington Silva bir kez daha sanırım Rio'ya dönecek. Ailesine güle güle demek için ve kalan eşyalarını da getirebilmek için kısa süreli bir Rio ziyareti daha olacakmış. Ocak ayından itibaren Wellington Silva bir Gunner olacak ya, isterse Ocak ayına kadar her gün Rio'ya gidip gelsin. Yok lan, jetlag metlag. Yorulur çocuk. Vazgeçtim. Evladım sen git gel topla herşeyini, sonra otur oturduğun yerde beş çayına alışmaya devam et e mi.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails