20100906

Veda sezonunda taraftar sömürmece...

Ligde ilk 2 hafta kaybetmişiz , Avrupa'dan Ağustos ayında elenmişiz , transferleri son güne bırakmışsınız ve sonra gelip , pişkin pişkin bizim önümüze bu fiyatları koyuyorsunuz. Vallahi helal olsun... Sonra diyorlar ki Galatasaray daha Ali Sami Yen'i dolduramıyor , Aslantepe'yi nasıl dolduracak. Eee bu şartlar altında hangi kulübün taraftarı stadı full doldurabilir ? Keşke her maç full kapasite oynasak ama Türkiye şartlarını göz önüne aldığımız takdirde , takım eğer harika bir oyun oynamıyorsa o stat dolmaz.

Hiçbir zaman başka kulüpleri örnek olarak göstermemişimdir . Çünkü biz Galatasarayız. Örnek alan değil örnek olan bir camiayız. Fakat bu bilet mevzusunda örnek olabileceğimizi sanmıyorum. Umarım olmayız. Ezeli rakibiniz derbiler haricindeki lig maçlarını max. 30 tl'ye oynatırken sen en dandik maça bile 45 tl fiyat biçiyorsan bu işte bir anormallik var demektir. Üstelik senin stadın taraftarın için her ne kadar kutsal bir mekan olsa da günümüz şartları göz önüne alındığında vasat bir yapıya sahip. Bunun adı taraftarı sömürmektir. Hatta taraftarı müşteri olarak görmektir !

Asıl utanması gerekenler bu duruma ses çıkarmayanlardır. Yönetimle içli dışlı olanlardır. Adnan Polat geçen gün Ntvspor'da %100 futbol'a konuk oldu. Sorulan bir soru üzerine Galatasaray taraftarları üzerinde bir etkilerinin olmadığını belirtti. Peki biz bunu yedik mi ? Bırakın bu ayakları ya. Afedersiniz ama o b*k attığımız , Aziz Yıldırım yalakası GFB grubu bile geçen sene bilet fiyatlarına isyan etti. Susmadılar. Yönetimin değil , taraftarın sesi oldular. Yazıklar olsun ki onlar kadar olamıyorsunuz.


Bu fiyat politikası devam ettikçe o stat kolay kolay dolmaz , Aslantepe'de kombine fiyatları tavan yapar ve bizlerde koyun gibi bu düzene ayak uydurmak zorunda kalırız. Yazık...


Taraftarı müşteri olarak görenler ve buna göz yuman sözde bağımsız taraftar grubu ultrAslan , rahat bırakın tribünlerimizi ! Bizim etikete ihtiyacımız yok . Bize Galatasaraylılığımız yeter de artar.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails