20100903

Steve Nash'in Rüya Takımı

Steve Nash'in futbol hayranlığını bilmeyen yoktur. Kanadalı, kardeşiyle birlikte yazları Tottenham antrenmanlarına çıkar, Henry'den Davids'e kadar pek çok isimle beraber futbol temalı işlere girişir ve hatta Smaç Şampiyonası'na bile sokar bu futbol sevgisini :)

Nash'i bir yerde yakalayan Province muhabirleri Steve Nash'ten en iyi ilk 11'ini öğrenmişler. Biraz zorlanmış gibi zorlanmış ve birilerini kayırmış gibi gözüküyor, ne yapıp edip tam dört tane Hotspur'e yer açmayı başarmış kadroda :) Ne bir sağ bek var ne de kanat oyuncusu, hayırdır Steve? :)

Savunma benim epey zor, hele ki ortada. Ledley bir Spur olarak çok seviyorum. O kadar kötü diz sakatlıkları atlattı ki çok da büyük saygım var bu yüzden. Cannavaro da çok iyi, 2006 Dünya Kupası'ndaki oyunu.. Paolo'ya zaten söyleyecek çok birşey yok, o nasıl bi' kariyer?! Savunmaya üç. Tüm Zamanlar 11'i kuruyorsanız dört savunmacı seçmek mi? Asla, ne büyük kayıp. Maç kazanmak istediğin zaman bundan fazlasına ihtiyacınız olacak :)


Zidane değilse Maradona gelmiş geçmiş en iyi oyuncudur. Aklıma geldikçe bile heyecanlanırım, yaptığı şeyler gözümün önüne gelir. Pele zaten muazzamdı. Ve Ronaldo, Brezilyalı Ronaldo. Sakatlıklar yüzünden onu unutuyoruz. Ama kimse onun gibi yapamadı.


Glenn Hodle benim çocukluk idolümdü. Çok iyi bir oyuncuydu. Sahaya hep hakimdi. Gazza bir dahiydi, deliydi de. Her zaman heyecan vericiydi. Zidane, benim için belki de gelmiş geçmiş en iyisidir. Herşeyi kazandı, her yerde kazandı ve bunu yaparken dövüş sanatları ustası gibiydi. Ve Socrates. Kişiliği ve zekası yeter, inanılmaz bir oyuncuydu.


Çok zor oldu bu iş ya! Kalecim de Clemence!


----------------Ray Clemence

----------King-----Maldini----Cannavaro


Gasciogne---Zidane----Socrates-----Hoddle


---------Pele----Ronaldo----Maradona

2 yorum:

sallanyuvarlan.blogspot.com dedi ki...

rüyada bile göremeyeceği takımı kurmuş:)

Adsız dedi ki...

haha aynen öyle olmuş başlığa "(!)" eklicektim sonra dedim kalsın ama katılıyorum rüyada bile görülmez böyle takım yahu :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails