20100920

Rıdvan Dilmence Insua & Misimovic

Bir ara duyar gibi olmuştum ama dedim heralde yanlış duydum. Rıdvan Dilmen sanki "Insua Liverpool'da oynamıyordu" dedi gibime gelmişti. Gibime gelmemiş, demiş. Bu iş çok kötüye gidiyor. Hiç iyi değil. Güntekin'i zaten Google gibi kullandığını, dünya futboluyla olan alakasızlığını dahası cahilliğe varan "görgüsüzlüğü"nü biliyorduk ama bu kadar da yapacağına ihtimal vermiyordum.
  • Misimovic Bundesliga'da artık oynayamıyormuş, o yüzden gelmiş.
  • Insua da Liverpool'da zaten forma giymiyormuş.
  • Ha bir de bu ligde 50 tane Cana buluyordu bize, dimi?
Yapma Rıdvan. Bari hiç değilse transfermarkt'a bir bak hele ya. Bu zor bişey değil. Ama en kötüsü bu adam bilmediğinin de farkında değil. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp noktasını geçeli çok oldu.

Çok da birşey söylemeye gerek yok aslında.. Transfermarkt'a bakmak yeterli.. Ve bu post'u da Ne Yaptın Yigen Yau? kategorisine, NYYY'a laik görüyorum.....

  1. Emiliano Insua; 44 maça çıktı, 5 asist ve 1 golle oynadı. Sadece 4 maçta 90dk forma giymedi geçen sezon.
  2. Zvjezdan Misimovic: 31'i Bundesliga olmak üzere 49 maça çıktı, 14 gol ve 20 asistle oynadı. Sadece 9 maçta 90dk forma giymedi geçtiğimiz sezon.
  3. Lorik Cana: Marseille'da Ligue 1'de sezon başına ortalama 31 maç, toplamda ise 43.5 maç ortalamayla oynadı. Marseille'daki kariyerinde sadece 23 maçta 90dk oynamadı. Sunderland'te ise 31 EPL maçı ve toplamda 39 maça çıktı. Gittiği gibi kaptan oldu ve yalnızca 6 maçta 90dk forma giymedi.

De hele Rıdvan, Insua mı oynamıyordu? Misimovic mi tempoya ayak uyduramadı? Yada hangi Süper Lig oyuncusu Cana'ya denk?

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails