20100917

Galatasaray Cafe Crown ULEB Eurocup'a Katılıyor !

Geçen seneki malum olaylar sebebiyle, lig'de aldığımız onca galibiyete rağmen, ligi düşme potasının hemen üstünde tamamlamıştık. Eee durum böyle olunca avrupa kupaları bizim için hayalden öteye geçemiyordu. Ta ki bugün aldığımız sürpriz bir habere kadar ;

"Yunanistan takımlarından Maroussi BC’nin Eurolig ve Eurocup elemeleri için gerekli dokumanlara sahip olmaması nedeniyle oluşan boşluk, Yunanistan’ın bir diğer temsilcisi PAOK BC tarafından dolduruldu. Bu gelişme sonrası direkt olarak Eurocup gruplarına yükselen PAOK BC’nin ön eleme turundaki kontenjanı ise Galatasaray Cafe Crown’a geçti.

Galatasaray Cafe Crown, ULEB Eurocup 2010-11 sezonunda grup aşamasına kalabilmek için Rusya temsilcisi BC Spartak Saint Petersburg ile mücadele edecek.

Galatasaray Cafe Crown
, 29 Eylül Çarşamba günü BC Spartak Saint Petersburg’u İstanbul’da konuk edecek. Rövanş karşılaşması ise 6 Ekim Çarşamba günü Yubileyny Spor Salonunda gerçekleşecek. İki maç sonunda daha fazla skor üreten takım, 2010-11 sezonunda ULEB Eurocup gruplarında yer alma hakkı kazanacak. "

Bu haberden sonra takımımızdan 1-2 transfer haberi daha bekliyorum. Geçtiğimiz sezon takımda yer alan ve bu sezon için Medical Park Trabzonspor'la anlaşan Evren Büker , 2 gün önce takımıyla olan sözleşmesini tek taraflı fesh etti. On tekrar takımımıza kazandırmak, bence yerli rotasyon açısından çok önemli bir hamle olur. Hem savunmada hem hücumda bu denli hareketli ve etkili bir yerli oyuncuyu kesinlikle takıma kazandırmalıyız. Geçen sezonu da bizimle geçirmiş olması dolayısıyla uyum sorunu da yaşamayacaktır.

Geçen seneki oyuncular demişken , Simas Jasaitis'in de henüz hiçbir takımla anlaşmamış olduğunu belirtmek lazım.

Hazır bu kadar muhabbeti de geçmişken, 2010-2011 kadrosunu da hatırlatalım madem.

Guard
4 Joshua Ian Shipp
6 Melih Mahmutoğlu
7 Göksenin Köksal
10 Taylor Rochestie
11 Tutku Açık
16 Muhammed Baygül

Forvet
8 Caner Topaloğlu
9 Preston Shumpert
13 Radoslav Rancik
14 Haluk Yıldırım

Pivot
5 Doğukan Sönmez
12 Luksa Andric
19 Sertaç Şanlı
23 Ermal Kurtoğlu

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails