20100215

Vallahi Çok Abarttım Bu Sefer

Bu sefer çok oldu yokluğum. Farkındayım. Ama Olimpiyatlar, Allstar, ATP ve WTA, Galler Açık, tatil bitti, okul açıldı, ders seçildi, kuzene geçildi, Fringe, House, yaklaşan Oscarlar, biraz gitar, biraz müzik..

Anlayacağınız biraz kendi kendimi eğlendiriyordum. Ve tabi hangi birine yetişeceğimi bilemediğimden bir küçük blog bunalımı yaşıyordum. Ama yarından itibaren Kış Olimpiyatları'ndaki 4 güne bakacağız. Bu sabah Erkekler Kısa Program var Buz Pateni'nde. O yüzden ufaktan uyumak lazım ki 6.15'te kalkıp 9.00'da okulda olabileyim. Zaten 8.20'de çıksam yetiyor.

İşte böyle. Bir arasöz daha, bir ara daha. Olimpiyatlar'da çok olay oldu. Nodar'ı duymuşsunuzdur zaten. Pistle ilgili ta en baştan endişeler vardı ama bu akla bile gelmezdi. O bayrak demirlerinin açıkta bırakılmasından da belli zaten akla gelmediği.. Neyse..

Pek çok madalya dağıltıldı; başta biathlon olmak üzere sürprizler yaşandı. Tabii burada Freestyle Skiing'den Mongul Ski'ye yada FBX'e kadar abartmayacağım. Buz Hokeyi'nden bile belki bahsetmeyiz. Ama açıkça ele alacağım branşlar olacak; biathlon, kayakla atlama, buz pateni.

Neyse artık, yarın akşam görücez sözümü tutup tutamayacağımı :)

Dönünce görüşmek dileğiyle.

1 yorum:

tanjue dedi ki...

bekle bekle öldük yahu! Yoksun ortalıklarda da ne bu yoğunluk allasen?:) Buarada çalışmalar ne alemde madem karşılaşamıyoruz buradan sorarım ben de:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails