20100207

15 De Geliyor

Sanırım Haldun Üstünel'in ara transfer de bozmuş olsa da genelde ser verip sır vermeden gerçekleştirdiği transfer politikasına benzetecek olursak yanlış olmayacak. Zira Flight 666'dan beri sürekli bir "yeni albüm geliyor" haberi beklendi. Ancak ne resmî siteden ne de diğer haber sitelerinden müjde gelmedi.

Ama Shinkley, grubun menajeri, sonunda yazdı beklenen açıklamayı. Caveman's Diary adıyla tuttuğu site içi blog'ta şu cümlelere yer verdi;

The worst kept secret in the world.. Well, this 2010 album is all but finished, just a few finishing touches back in my studio, and it's all over! For all you metalheads, all will be revealed soon, and there's a diary to prove it.

Tabii ki kendisi Journey, Led Zeppelin, Joe Bonamassa gibi pek çok harika isimle çalışıyor olsa da bu cümlelerin Iron Maiden hakkında olmadığını anlamak için sanırım birazcık gerizekalı olmak gerekiyor. Zira, Caveman böyle bir açıklama yapıyorsa bir bildiği vardır.
Sanırım yeniden gelin güvey olmaya başlamak lazım ufaktan. Eric Clapton ve henüz resmîleşmemiş de olsa kuvvetle muhtemel bir Bob Dylan konseriyle açılacak olan yaz döneminde, belki bu sene duyarız "Scream for me Istanbul" diye.
Olmaz mı?

1 yorum:

Great White dedi ki...

1998' deki Maiden konserine bölük komutanından izin alarak D. Bakır' dan kalkıp gelmiştim. Umarım gene gelirler..

Bu arada İstanbul hemen herkesi gördük de Ozzy, ACDC, Kiss gibi grupları göremedik maalesef.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails