20091009

Magloire ve Jerebko Cezalı

Pazartesi günü oynanan Miami-Detroit maçında aralarında ufak çapta bir sürtüşme yaşanmıştı Jerebko ve Jamaal Magloire arasında. Cezaları perşembe günü açıklandı. Magloire, olayı başlatmaktan iki maç, Jerebko ise karşılık vermekten bir maçlık ceza aldılar.

Oynanan maçın son periyodunda aynı anda ribaunda çıkan Magloire ve Jerebko beraber yere düşmüş ve yerdeyken itişmişlerdi. Ama o kadar kısa sürdü ki bu olay, takım arkadaşları ikiliyi çok çabuk ayırdı. Çok hızlı gelişen olayı hiçbir kamera net bir pozisyon yakalayamamışlar.

Bu arada cezalar normal sezon başladığında iki oyuncunun da oynamaya hazır olduğu ilk maçlarda geçerli olacak. Yani sakatlıkları olursa ve sezonun ilk maçını kaçıracak olurlarsa, kadroya alınabilecekleri maçlar için cezalı sayılacaklar. Sakatlıkla kaytarılamayacak yani cezadan.

Tamam bunlar olur. Hem zaten Magloire'ın genel olarak çok da masum bir oyuncu olmadığını biliyoruz ama asıl şaşırtıcı olay Jerebko'nun bu konuda yaptığı açıklama. Sevgili çaylak İsviçreli kendini Bad Boys akımına çabuk kaptırmış görünüyor;

Evet çaylak olabiliriz ama bize bulaşırsanız, karşılığını alırsınız.
Bu Detroit basketbolu.*
*(We're rookies, but if you get us, we gotta get you back.
It's Detroit Basketball.)

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails