20110108

Enes'in Cezası Kesinleşti

Enes'in NCAA yönetimiyle yaşadığı sıkıntıdan, Fenerbahçe Ülker'den, babasından ve Kentucky ahalisinden bahsettiydim bir ara uzun uzadıya; şurada O yüzden burada tekrar tekrar Fenerbahçe'den aldığı "ihtiyaç dışı para"dan ve "amatör statüsünü kaybedişi"nden bahsetmeyeceğim.

Kentucky Üniversitesi NCAA'in kararı üzerine bir üst mahkemeye başvurmuştu ve bu süreç esnasında da Enes'in takımla antrenmana çıkmasına izin verilmiş ama seyahatlere katılması yasaklanmıştı. Ve üst mahkeme de NCAA'in $33,000'lık fazladan para aldığı gerekçesiyle Enes Kanter'in ligden ihracı için yaptığı talebi kabul etti.

Artık Enes resmî olarak NCAA'den men edildi. Ve artık takımla antrenmanlara da çıkamayacak, deplasman seyahatlerine de gidemeyecek. Eğer Kentucky'de kalmaya devam ederse destek bursunu (belirli bir miktar ödeme) almaya devam edecek hayatını idame ettirebilmek için.

Calipari ise karara rağmen her şekilde Enes'in yanında olacağını, onu draftlara hazırlayacağını söylemiş.

Enes'in NCAA'de oynayamayacağı resmî olarak kesinleşti.

"Free Enes" protestoları, itirazlar, uzayan süreç.. Pek çoğumuzun da tahmin ettiği gibi karar değişmedi. Enes yine Draft'ta yer alacak, buna şüphe yok. Ama Mock Draftlar'da ilk 10'a girebilecek mi? Mock Draft'ı geçtim, asıl Draft'ta nerelerden seçilecek?

5 yorum:

EnesKanter dedi ki...

bu yazilari yazan kisiye nasil ulasabilirim ? bana bir mail adresi felan verebilirmisiniz ?

Adsız dedi ki...

twitter.com/vecchias'tan yada 80sheavy@gmail.com'dan ulaşabilirsiniz. Yazıları ben yazıyorum.

EnesKanter dedi ki...

mail göndermi$tim sana.geldi mi ?

Adsız dedi ki...

Evet biraz geç oldu ama aldım mail'i.

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails