20100820

UEFA Avrupa Ligi , Play-off || Galatasaray - Karpaty Lviv

Galatasaray : 2 Karpaty lviv : 2 || 2-2 mi ?

Başlık işin esprisi tabi ama cidden 2-2 mi ? Galatasaray gibi bir takım nasıl olurda kendi sahasında Karpaty gibi bir takımdan 2 gol yer ve o maç berabere biter. Gerçekten yazık. Takımdaki hiç kimsenin Galatasaray gibi bir efsaneyi bu hallere düşürme hakkı yok.Aslında bazen kızamıyorum bile. Bu adamların kapasitesi bu diyorum fakat ruh olmalı arkadaş ruh ! Galatasaray'da oynuyorsun lan kendine gel ! Kötü oyna eyvallah ama koş , faul yap , ruhunu koy ortaya !

Takımdaki ruhsuzluk bir yana teknik heyet de bir alem. Frank Rijkaard'a sonsuz saygım var ve futbol bilgisine , taktik anlayışına falanda güveniyorum. Herşey iyi hoş ama Ali turan'dan sağ bek ve Aykut'tan kaleci(!) yapma çabalarını çözebilmiş değilim. Hele ki Hakan Balta'dan sol bek yapma çabasını hiç çözemedim. Oynatmaya çalıştığı sistem gereği orta saha çok iyi pas yapmalı , bekler hücuma katkı vermeli . Öyle değil mi ? Ayhan-Barış-Mustafa Sarp-Hakan Balta-Ali Turan'la olucak iş mi peki ? Kimse bana elindeki kadro bu demesin. Bu kadro madem 4-3-3 oynayamıyor o zaman 4-4-2 dene ne bilim yap birşeyler.

Genelden özele doğru gitmeye devam ediyoruzzzzz. Sıra geldi asıl sorumlulara. Yıllardır Adnan Polat'a destek vermişimdir. "Galatasaray için canını dişine takan , taraflarına kulak veren bir başkandır."demişimdir. Sanırım atladığım bir nokta var ki Aziz Yıldırım'la ortak bir paydaları bu. İkisinde egoları inanılmaz yüksek. Asla ve asla bir başkasının kendinden öne geçmesine tahammül edemezler ki etmedilerde. Zamanında Aziz Yıldırım'ın Hakan Bilal Kutlualp'i al aşağı etmesi ve son olarak Adnan Polat'ın Haldun Üstünel'i ekarte etmesi bunlara en güzel örneklerdir. Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'yi günahım kadar sevmem , umrumda değil ama kimsenin Galatasarayıma bu denli zarar vermesine göz yumamam. Rahmetli Başkan Özhan Canaydın dönemine söven Galatasaraylılar , bugünü de bir kenara not alsınlar.

Kimse Galatasaray'dan büyük değil ! Galatasaray kimsenin değil ! Unutma bunu Adnan başkan. Yoksa bir gün çok daha acı bir şekilde karşına çıkar bu gerçekler...

Adnangillerden sezgin olanı için sıfır'a (0) basınız. Dıttttttt ! Kendisi profesyonelleşmiş bir yöneticidir. O yüzden futbol şubesine Haldun Üstünel yerine o atanmıştır. Ne sandınız yeaaaa.. Öyle profesyoneldir ki 3 aydır transfer görüşmesi yapar ama nerdeyse hiçbirinde başarılı olamaz ve bunu alanen yapar. Transfer görüşmesinde gizlilik diye birşey yoktur. Biz de herşey şeffaf aga ! Alıcı değil Satıcıdır. Keita'yı , Mehmet Topal'ı nasıl sattık ama ! Monakoyim bir de şu Elano'yu satsak. Satıcılığı futbolcularla sınırlı değildir. Zamanında İstanbulspor başkanıyken , Fenerbahçe'yle olan biteni cümle alem biliyor ... Şu transfer dönemi bitsin , kimi alırsan al umrumda değil sonrasında bizden uzak Allah'a yakın ol Sezgin !

Maç hakkında diyeceğim çok şey var ama Sivas maçında yazdıklarımla aynı be hacı. Sana zahmet şurdan oku ; http://akilpiyadeleri.blogspot.com/2010/08/spor-toto-super-lig-1hafta-sivasspor_15.html Ben çok yoruldum affola...

Bu maç için illaki birşey söylenecekse o da ; Harry Kewell & Milan Baros , iyi ki varsınız...

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails